Integritetspolicy

Tillbarnen.se vill göra det tydligt vilken rätt du som besökare har till personlig integritet och vilka rättigheter du har på hemsidan.

Det är såklart viktigt för oss att följa GDPR riktlinjerna, men nästan ännu viktigare är det att du som besökare enkelt kan förstå vad som gäller på Tillbarnen.se

Samtycke

När du använder Tillbarnen (Tillbarnen.se) samtycker du till vår integritetspolicy.

Insamling av personlig data

Tillbarnen.se samlar in, sparar och använder viss data när du använder vår sajt. Detta inkluderar:

  1. Information om din enhet och nätverk såsom IP-adress, webbläsarens typ och version, typ av enhet och operativsystem,
  2. samt information om hur du använder Tillbarnen såsom vilken sida du besökte precis innan Tillbarnen, vilka sidor du besöker på Tillbarnen och hur länge du stannar på Tillbarnen,
  3. samt information som du fyller i genom Tillbarnen kontaktformulär såsom namn, e-post, ämne och meddelande,
  4. samt annan information som du aktivt delar med dig av till oss såsom i kontaktformuläret.

Delning av personlig data

Utöver tredjeparter som har tillgång till opersonlig data och viss begränsad personlig data för att analysera hur webbplatsen fungerar och vilka som besöker den i förbättringssyfte delar Tillbarnen aldrig din personliga data med någon. Undantag gäller endast om Tillbarnen blir tvingade i en förfrågan från en domstol.

Radering personlig data

Enligt GDPR har du rätten att:

  1. Be oss om att begära ut din personliga data.
  2. samt be oss ta bort din personliga data.

För att ta bort kakor gör du det direkt i din webbläsare. Där kan du även blockera att kakor sparas över huvud taget, eller blockera tredjepartskakor.

Informationen vi kan ta bort är den som går att koppla till dig genom till exempel IP-adress. Anonym information tar vi inte bort.

För att begära något av ovanstående, använd kontaktformuläret som finns länkat sidfoten på samtliga sidor på Tillbarnen. Notera även om du vill att jag tar bort datan som är inskickad genom kontaktformuläret. Begär du ut information inkluderar jag även denna som sker vid användning av kontaktformuläret.

Tredjepartsdata

När du använder dig av Tillbarnen godkänner du att tredjepartsföretag får tillgång till en begränsad information om din enhet och ditt nätverk. Tredjepartsföretagen är Google i form av analys av data samt Adtraction i form av annonsspårning. När du klickar på en länk till en extern hemsida gäller deras integritetspolicy.

Webbkakor

Tillbarnen.se använder kakor för att spåra klick till att analysera besöksmönster på webbplatsen genom Google, samt till att spåra klick genom Adtraction.