Bästa skötväskan [Bäst i Test 2022]

Skötväskan Pris
card_large-36 se Pris
teutonia-skotvaska-care-urban-coyote se Pris
card_large-37 se Pris

Vi som är nyblivna föräldrar har mycket saker att hålla koll på, det är inte alltid lätt att komma ihåg allt i vardagen med småbarn. Det som är räddaren i nöden för dig och mig är smart förvaring i form av en skötväska! I den kan vi både förvara allt vår bebis behöver men också andra nödvändiga saker till oss själva. Vi kanske är på språng och ska utföra en massa ärenden, då är det perfekt att ta med sig en extra blöja till lillen och något att snacksa på utifall hungern slår till. Det är även perfekt att ta med extra kläder utifall det sker någon mindre olycka. I en skötväska kan vi packa ned allt vi skulle kunna tänkas behöva under en dag med våra bebisar. En skötväska har tillverkats med massa olika fack för att enklare kunna sortera och hålla koll på alla saker, i ett fack kan vi lägga leksaker, i ett fack kan vi lägga nappar och så vidare…
Den enda nackdelen är dock att det kan bli för mycket trams i skötväskan om vi inte rensar och sorterar den i mellan åt, du vill inte hitta gammal rutten frukt eller smutsiga kläder där i varje gång du ska använda väskan. Det är en fördel att kolla i genom den då och då och tömma det som inte behövs!

Topp 5-listan som följer nedan är baserad på vad andra köpare och användare har lämnat för omdömen på diverse hemsidor online. De olika skötväskorna har däremot inte testats fysiskt utan bara för att få en plats på artikelns lista.

Bästa skötväskorna

  1. Bugaboo skötväska
  2. Teutonia skötväska
  3. Aurora skötväska
  4. Skip Hop Mainframe
  5. Skip hop Duo Signature

1. Bugaboo skötväska

Denna Bugaboo skötväska har en fin grå melangefärg och är väldigt rymlig. Den har ett stort huvudfack och samtidigt många andra små fickor för maximal förvaring och sortering. Den är även tillverkad med isolerade delar för vattenflaska eller nappflaska och en kuvertväska för att hålla mat varm eller kall och även nätpåsar som möjliggör ännu mer smidig förvaring. De följer också med remmar till barnvagnen så vi enkelt kan fästa skötväskan där på när vi behöver det. I skötväskan följer det även med en skötmatta. Förutom alla dessa egenskaper så är Bugaboo superenkel att torka och rengöra. Nackdelen kan vara att det är en lite dyrare skötväska.

2. Teutonia skötväska

Den här skötväskan har en modern stil och passar perfekt för oss som vill ha en stilren skötväska. Den är utrustad med många smidiga fack där det får plats mycket förvaring av alla saker som du och din bebis behöver i vardagen. Skötbädden som medföljer är gjord i konstläder och är mycket enkel att hålla ren. Det är enkelt att frakta denna skötväska då det enkelt går att hänga fast den på en annan större väska. Det finns många av oss föräldrar som gillar mode och stil, inte minst när det kommer till skötväskor. En nackdel med denna modell är att den kanske upplevs stor och klumpig.

3. Aurora skötväska

Aurora skötväska kommer från ett märke som heter Cam Cam. Designen är väldigt gullig och den är gjord med vadderat och quiltat material vilket ger väskan mycket tålighet. Huvudfacket är stort och rymligt och har även en dragkedja, både insidan och utsidan är också utrustad för att avvisa vatten. Skötväskan har en quiltad, vadderad design. Den är bekväm att bära på då den har justerbara axelremmar och bärhandtag som är vävda. Det finns också mycket fack, till exempel för flaskor och andra viktiga föremål. En mindre bra sak med denna är att den tillverkas bara i rosa färg, som inte är jätteneutral.

4. Skip Hop Mainframe

Skip Hop Mainframe har en specialfunktion för att göra det enkelt för oss när vi ska packa den, den är nämligen utrustad med en inbyggd ram som gör så att vi smidigt kan packa och hitta de vi behöver utan att leta länge. Denna väska har en fin design och är samtidigt väldigt lätt att använda. förutom ett bra och rymligt huvudfack så finns det också två fack på utsidan som har blixtlås. Förutom de stora facken så finns det också självklart mindre fack för småförvaring. En nackdel är dock att den är svår att förvara på mindre ställen på grund av den inbyggda ramen.

5. Skip hop Duo Signature

Skip Hop Duo Signature är ännu en modell i Skip Hop serien. Den är väldigt lika Mainframe, det som skiljer dessa åt är att Duo är uppdaterad med en ytterligare dragkedja som möjliggör extra säkerhet för allt som finns i väskan. De är även uppdaterad med mer förvaring på sidorna och har nya bekväma handtag för de som inte vill bära den på axeln. Nackdelen här är samma som med Mainframe, att den kan bli svår att förvara på mindre utrymmen och det är även lite synd att den bara finns i färgen svart.

Mer om skötväskor

De flesta av oss kanske är snabb på att bestämma sig när det kommer till val av skötväska, de flesta kanske väljer första bästa och nöjer sig med det billigaste på marknaden, dels för att deras ekonomi kanske inte tillåter något extravagant men också för att de kanske inte bryr sig så jättemycket. Det finns också dem som verkligen vill investera i en bra kvalitativ skötväska som kommer hålla länge. Många lägger även stor vikt vid utseende och funktion. Oavsett vilken modell och märke vi i slutändan väljer så är det viktigt att ha vissa saker i åtanke innan vi bestämmer oss för att köpa en skötväska. Se till så att det finns små och funktionella fack. Bara stora fack är inte alltid det bästa. Det är även viktigt med säkerheten och att det finns dragkedjor eller starkt skydd på skötväskan. Tänk också på vilken storlek som blir bäst, om du har två barn så kanske en större väska blir lämpligast. Skötbädd är något som ofta följer med i skötväskor, se till så att denna är av bra material och är tålig. Vi vill även se till att själva ytmaterialet på väskan är vattentåligt. Den ska också vara bekväm att bära på. I slutändan handlar det om vilken skötväska som du gillar mest och passar bäst rent praktiskt för dig och din bebis.

Bästa skötväskan från Bugaboo

Utifrån detta bäst i test kan vi säga att det är väldigt jämt bland dessa 5 skötväskor. Smaken är verkligen som baken men vad vi tycker och har kommit fram till är att den bästa skötväskan är från Bugaboo. Den har en väldigt vacker design men samtidigt väldigt naturell. Den är lagom storlek och har en bra blandning av storlek på fack för olika typer av förvaring. Vi tycker även att priset är lite i överkant men samtidigt så tycker vi att en bra skötväska är värd att investera i. Är du nybliven förälder så kommer den hålla för alla dina andra barn i framtiden. Den går även att använda som en enkel handväska, vid ett första ögonkast så ser det inte ut som en skötväska vilken kan komma till hands vid vissa tillfällen. Ännu en till egenskap varför vi tycker att denna skötväskan är bäst är tack vare den enkla rengöringen, vi vill inte stå och försöka få bort en smutsig fläck i flera timmar. En snabb och smidig rengöring är guld värt. Förutom det så är den även tillverkad med en kuvertväska som gör så att mat och dryck blir behållen i rätt temperatur, vilket är fantastiskt!

Sammanfattning

För att sammanfatta denna bäst i test undersökning så kan vi konstatera att dessa är alla bra skötväskor och skulle passa olika typer av föräldrar. Skötväskorna har överlag liknande funktioner och bekvämligheter, det skiljer sig lite mellan pris, design, funktioner och utseende. Kort och gott kan vi säga att det finns en väska som passar alla. Det är också viktigt att ni som förälder/föräldrar läser på om olika skötväskor och vilken typ som kan passa ditt och era behov bäst. Är ni två föräldrar som ska dela på denna skötväska? Tänk på att gå i genom olika frågeställningar för att enklare kunna bestämma er om vilken skötväska som är det optimala alternativet för just er och eran bebis. Lägger ni stor vikt vid utseende och design eller mer på funktion och kvalité? När ska ni använda skötväskan? Ska ni använda den till ett barn eller flera? Är det viktigt för er att ta med färsk mat som behöver rätt temperatur? Vad exakt ska ni packa i eran skötväska? Ja, som ni ser så finns det en hel del saker som är bra att ta reda på innan ett beslut tas angående vilken skötväska som kommer leverera bäst för dig eller er!

Källor

Vi använder oss av diverse olika hemsidorna för att komma fram till ett så pålitligt resultat som möjligt. Våra Bäst i Test sidor är baserade på olika recensioner och omdömen på sidorna nedan.

Babyshop

Baby V

Babyland

Prisjakt

Bäst I Test


Lämna en kommentar